Topvondsten tentoongesteld in gemeentehuis Dalfsen

Gisterenmiddag vond in het gemeentehuis in Dalfsen de opening plaats van de mini-expositie van de archeologische topvondsten.

Vanaf maandag  3 augustus tot en met zaterdag 12 september, op Open Monumentendag, kunt u de topvondsten komen bekijken in de hal van het gemeentehuis. Hier wordt een selectie van de topvondsten van het grootste grafveld van de Hunebedbouwers tentoongesteld. Ook wordt een fraaie fotoserie van de opgravingen met toelichting getoond. De expositie is ingericht door de gemeente Dalfsen in samenwerking met ADC – ArcheoProjecten, The Missing Link en de Historische Kring Dalfsen (HKD).

De mini-expositie is op maandag van 08.30 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur te bekijken in het gemeentehuis van Dalfsen. Op 12 september, tijdens Open Monumentendag 2015, is de expositie toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. Leden van de Historische Kring Dalfsen zijn dan aanwezig en kunnen extra toelichting geven.

 

Bekijk hier de beelden van RTV Oost van de opening van gisterenmiddag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *